Център за Чужди Езици и Приложни Изкуства

тел. 0897 545 946; e-mail: office@malvina-school.com

Летен Творчески Лагер

Езиков Център „Малвина“ съвместно с Народно Читалище „Св. Георги Победоносец“ 1999г. организира Летен Творчески Лагер в красива планинска местност за деца от 7 до 12 години.

Лагерната програма е на тема Музика и Чужди езици. Тя включва образователно-спортни и логически игрови дейности на открито. Нашата цел е стимулиране на цялостното развитие на децата в неформална обстановка сред природата по време на лятната ваканция.

Лагерните дейности съчетават Музика с Английски и Руски език. Образователната част е вплетена с  двигателна активност. Децата са разделени на отбори, като съставът им се променя при всяка игра. Целта на игрите е да  научат децата да работят заедно, да си помагат и уважават взаимно. Така стимулираме логическото и творческото мислене на участниците при разрешаване на загадки, ребуси и търсене на различни предмети по зададени ориентири.  Програмата на всеки лагер е различна, оригинална и авторска.

Вечерните дейности включват палене на лагерен огън, разучаване на лагерни песни в съпровод на класическа китара, карнавал и много изненади. Децата трупат безценен практически лагерен опит и незабравими летни спомени.

DSCN0016
Aperture: 3.5
Camera: COOLPIX S3300
Iso: 250
Orientation: 1